AkcióPartnereink

http://www.kepessegfejlesztes.hu/

Képességfelmérés, korai fejlesztés, komplex fejlesztés, mozgásterápiák, sindelar program, iskolára való felkészítés, diszlexia prevenció/redukció, korrepetálás

http://www.schwarczterkep.hu

Térképek, atlaszok, térképes információs táblák és egyéb térképes kiadványok szerkesztése; digitális, és papír alapú térképek; egyedi, speciálisan hajtogatott térképek szerkesztése és kivitelezése; térképészettel kapcsolatos előadást és túravezetés.

http://cegbank.hu/

Tartalmazza a Magyarországon működő színvonalas cégek legfontosabb adatait. Legfőbb célja, hogy az adatbázisban szerepeljen a legtöbb hazai cég, hogy választási lehetőséget nyújtsanak az érdeklődők számára. Az adatbázis napi szinten frissítve van, így folyamatosan bővül az információk mennyisége.

http://huppanjbele.hu/

Babzsákok és babzsákfotelek gyönyörű színekben és egyedülálló 3-szoros garanciával! A világ legkényelmesebb helye felnőtteknek, gyerekeknek, valamint kutyáknak és cicáknak is. Strapabíró és különleges huzatokat, sőt akár időjárásálló babzsákfoteleket is választhatsz. A Huppanj Bele hivatalos viszonteladó partnere a Bocskó Kft!

http://antares.hu/

Magyarország legnagyobb irodaszékgyártója. Kínálatában a forgó-, a főnöki, a tárgyalószékek széles választéka található meg. Az Antares székei minden korosztályhoz és bármilyen közeghez nagyszerűen illeszkednek. Az Antares Hungary Kft. Ergonomikus és modern székei nélkülözhetetlenek az irodai és otthoni munkavégzéshez. A székek az Antares viszonteladóin keresztül vásárolhatók meg.

http://babamama.info

Babamama.info portál olvasói a családtervezéstől a gyermek 14 éves koráig találnak fontos információkat az oldalon. A Babamama.info portál erőssége, hogy mindig naprakész információkat kapnak az olvasók, akár általános információkat (családtámogatás, gyermeknevelés, stb.), akár helyi információkat (bölcsődék, iskolák, programok, stb.) keresnek. Sokat foglalkozik az oldal az aktuális problémákkal, utánajár a történéseknek. Hangneme közvetlen, barátságos. Az oldalt kismamák, anyukák szerkesztik a kismamáknak, az anyukáknak, így biztos, hogy mindig a valóban fontos információk jelennek meg az oldalon. Mellettük szakértők (védőnők, orvosok) is írnak az oldalakra.

http://okopack.hu

"Termékdíj ügyintézés évtizedes szakmai tapasztalattal, OKJ-s termékdíj ügyintézői képesítéssel rendelkező kollegákkal. Ismeretterjesztő kiállítások, oktatóprogram, környezettudatos csapatépítő tréningek, öko játszóházak, családi programok, Recycling Work-shop, Javítóműhely és Paraszt-Wellness!"